Velkommen!

Vi ses på Aluminium 2018 messen

fra den 9. – 11. oktober i Düsseldorf

 

Vi tilbyder dig fri adgang til Aluminium 2018klik her

Velkommen til en verden af aluminium på onestopalu.dk

Med støtte fra vores fagforening og Eksportrådet Vi bringer vores innovative aluminiumsløsninger til dig!

 

 

Opus er endelig en realitet

Den verdensberømte arkitekt Zaha Hadid har virkelig lavet sit mærke på olieproducerende kæmpe Emiraten i Dubai. Denne unikke multifunktionsbygning har et areal på mere end 5.200 m2 og indeholder kontorer, natklub, hotel og restauranter. Sjølund leverede over 10.000 forskellige 3D-formede vinduesprofiler, som udgør dele af facaden og ovenlysene. Vi er beærede og stolte over at have hjulpet med at skabe en så spektakulær bygning. Billedet, der bruges her, tilhører Zaha Hadid Architects.

Hjemmeside

CoWelder™ – “Den originale” – en kollaborativ svejserobot

CoWelder – “den originale” – er en komplet svejseautomatiseringsløsning, der leveres samlet, klar til at installere i en eksisterende produktion. Med CoWelder kan du optimere din produktion af svejseemner, uanset mængde og hyppighed. Svejseautomatiseringsløsningen er så fleksibel, at den betaler sig, uanset om du svejser ét eller tusind svejseemner ad gangen. Den 6-aksede robotarm skifter hurtigt mellem forskellige svejsepositioner og kan således svejse hurtigere, end du kan svejse manuelt. CoWelder sikrer ensartede svejsesømme i konstant høj kvalitet. Det er en økonomisk overkommelig måde at komme i gang med svejseautomatisering på.

Hjemmeside

DMN er et innovationsnetværk, som arbejder for at styrke danske virksom­he­ders konkurrenceevne og indtjening gennem innovativ anvendelse af materia­ler og materialeteknologier.

Netværket blev etableret i 2014 som et partnerskab mellem tre eksisterende in­no­vations­netværk – AluCluster, PlastNet v/ Plast Center Danmark og Staal­cen­trum – der alle har stor erfaring med viden­­spredning, matchmaking og pro­jekt­samarbejde.

AluClusters aktiviteter videreføres i DMN-regi under navnet AluNet, PlastNets aktiviter under navnet PlastNet og Staalcentrums aktiviteter under navnet Staal­Net.

Hjemmeside

 

Skamol er tekniske isoleringssystemer til en bred vifte af applikationer inden for byggeri og industri. Med vores systemer sigter vi på at tilføre betydelig værdi til vores partnere, kunder og miljøet.

Ved at implementere vores unikke systemer kan der opnås fordele som energibesparelser, forbedret ydeevne, forbedret arbejds- og levemiljø og endda reducerede CO2-emissioner.

Hjemmeside

Alu Parts ApS er en virksomhed, der råder over stærke kompetencer inden for aluminiumsproduktion. Med forarbejdning af aluminium som kernekompetence, er vi i stand til, at levere aluminiumsprodukter i en flot bearbejdet finish og i høj kvalitet. Vi fungerer som traditionel underleverandør, og vi stiller vores omfattende know-how til rådighed, ved at tilbyde virksomheder rådgivning om aluminium samt kreativ sparring på konkrete opgaver. Derudover fremstiller vi også vores egne unikke produkter, som vi sælger til både private og virksomheder.

Alu Parts ApS tilbyder kreative totalløsninger inden for aluminiumsforarbejdning. Så har du ideerne, kan vi omsætte dem til færdige løsninger.

Hjemmeside

 

Pipetek A/S er specialist i bukning af rør, i alle størrelser og former for metal, med over 30 års erfaring.
De former for metal vi oftest arbejder med er: stål, rustfrit, aluminium, kobber, messing, bronze og titanium.

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige buknings- og valsningsprocesser. De fleste opgaver er til videre bearbejdning, men vi laver også færdige produkter.

Dette og meget mere kan du forvente af Pipetek A/S:

  • Meget kort responstid; Vi responderer på forespørgsler indenfor 48 timer
  • Fleksibilitet; Vi bearbejder og leverer special opgaver ud fra dine ønsker
  • Økonomiske løsninger; Resultatet af vores omkostningsbevidste produktions metoder
  • Høj kvalitet; certificeret, ifølge ISO 9001:2015 kvalitets standard
  • Meget kort leveringstid; Faciliteret af erfarne medarbejdere, og hurtig omstilling i produktionen

Pipetek´s referencer er blandt verdenskendte firmaer indenfor vindmølle industrien, byggebranchen, fødevare industrien, olie industrien, medicinal industrien, bilproducenter og entreprenørmaskiner, samt 250 andre industrier.

Pipetek A/S tager imod alle udfordringer, og inviterer dig til et uforpligtende møde/tilbud på forskellige løsninger på dine opgaver.

Hjemmeside

Valsede alu profiler til exclusive byggerier 

Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S er Danmarks ældste og mest rutinerede virksomhed

indenfor valsning af alumimiums profiler.

Hos Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S har vi stor focus på vore mange kunder i ind- og udland. Vi arbejder bredt indenfor alle typer valsede alu profiler.

Vi er preferred supplier til en af verdens største producenter af MR/CT scannere, leverer mange forskellige valsede alu profiler til rehab udstyr rundt i verden samt også mange valsede profiler til exclusive byggeprojekter i Danmark, Skandinavien, Vesteuropa, Østeuropa, Sydeuropa, Mellemøsten samt også flere tusinde 3-D valsede emner til et projekt i Dubai. USA og Sydamerika er ligeledes en del af vores export markeder

Hver dag arbejder vi efter vores eget udviklede valsekoncept, hvor vi altid praktiserer

Bending beyond limits 

Billedet, der tilhører Cassidyashton.co.uk, viser ”Life Sciences Centre” I Liverpool-UK, hvor vi har leveret valsede Bullnose alu profiler til.

Hjemmeside

 

Når partnerskab er alt

Med et omfattende lager og vores eget servicecenter er Alumeco gearet til at imødekomme de fleste krav inden for aluminium og med den daglige levering. Vores personale af specialister og tekniske rådgivere er klar til at løse dine særlige opgaver.

Kom til vores begge og mød Alupor. Alupor producerer porøst støbt aluminium. ALUPOR ™ er det unikke materiale med åbne porer.

Hjemmeside

Alt i ét – sparer brugen af ​​flere dele

Enkel og effektiv dobbeltdæk-metode resulterer i to gange paller og pladsbesparelser under transport og opbevaring. Dette kan spare op til 20% i transportomkostninger og CO2-emissioner. Den øverste del af rammen er fremstillet af SECURE i en støbning, der erstatter brugen af ​​løsdele og lodning.

A / S Secure har leveret aluminium, zink og kobberlegeringer siden 1942. Vi er ikke bundet af en enkelt proces, men har nu fem forskellige støbeprocesser.

Hjemmeside

 Velkommen til HAI Horsens

 

Store ambitioner giver succes. HAI har mere end 65 års erfaring med overfladebehandling af aluminium.
Vi kan leve op til de store krav og nye høje standarder, der er på markedet. Har du udfordringen, så finder vi løsningen.

Hjemmeside

Om Onestopalu

Hvis du ønsker at etablere kontakt til nogle af de mest innovative og konkurrencedygtige aluminiumproduktudviklere og leverandører fra Danmark, bør du se mere på denne hjemmeside og finde inspiration til din fremtidige udvikling. Du kan også besøge den danske pavillon på Aluminium 2018 messen 9. – 11. oktober i Düsseldorf, Tyskland.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

Linkedin

Kontakt Jim Hansen

M-F: 10am – 5pm
S-S: Lukket

Facebook Messenger

Klik Chat i højre side

M-F: 10am – 5pm
S-S: Lukket

Send mail

Kontakt Jim Hansen

M-F: 10am – 5pm
S-S: Lukket

Share This