Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/onestopalu.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Onestopalu | A world of aluminium

Velkommen!

Vi ses på Aluminium 2020 messen

fra den 6. – 8. oktober i Düsseldorf. Besøg den danske fællesstand og hør mere om hvorledes vi bidrager til FN’s Verdensmål.

 

Velkommen til vores aluminium verden onestopalu.dk

Med støtte fra Aluminium Danmark og Eksportrådet præsenterer vores udstillere innovative aluminium løsninger. Besøg den danske fællesstand i Hal 12:

12I27, 12I40, 11I46

 

 

Opus er endelig en realitet

Den verdensberømte arkitekt Zaha Hadid har virkelig lavet sit mærke på olieproducerende kæmpe Emiraten i Dubai. Denne unikke multifunktionsbygning har et areal på mere end 5.200 m2 og indeholder kontorer, natklub, hotel og restauranter. Sjølund leverede over 10.000 forskellige 3D-formede vinduesprofiler, som udgør dele af facaden og ovenlysene. Vi er beærede og stolte over at have hjulpet med at skabe en så spektakulær bygning. Billedet, der bruges her, tilhører Zaha Hadid Architects.

Hjemmeside

 

AM Tooling – din leverandør af værktøj og maskinerStanseværktøj – trækværktøj – kantpresserværktøj – specialmaskinerDet er vores mål at levere det kvalitetsprodukt, vi allerede er kendt for at levere – med fuld fokus på levering til tiden. Trækværktøj – kantpresserværktøj – specialmaskinerDet er vores mål at levere det kvalitetsprodukt, vi allerede er kendt for at levere – med fuld fokus på levering til tiden.

Hjemmeside

DMN er et innovationsnetværk, som arbejder for at styrke danske virksom­he­ders konkurrenceevne og indtjening gennem innovativ anvendelse af materia­ler og materialeteknologier.

Netværket blev etableret i 2014 som et partnerskab mellem tre eksisterende in­no­vations­netværk – AluCluster, PlastNet v/ Plast Center Danmark og Staal­cen­trum – der alle har stor erfaring med viden­­spredning, matchmaking og pro­jekt­samarbejde.

AluClusters aktiviteter videreføres i DMN-regi under navnet AluNet, PlastNets aktiviter under navnet PlastNet og Staalcentrums aktiviteter under navnet Staal­Net.

Hjemmeside

 

Skamol er tekniske isoleringssystemer til en bred vifte af applikationer inden for byggeri og industri. Med vores systemer sigter vi på at tilføre betydelig værdi til vores partnere, kunder og miljøet.

Ved at implementere vores unikke systemer kan der opnås fordele som energibesparelser, forbedret ydeevne, forbedret arbejds- og levemiljø og endda reducerede CO2-emissioner.

Hjemmeside

Valsede alu profiler til exclusive byggerier 

Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S er Danmarks ældste og mest rutinerede virksomhed

indenfor valsning af alumimiums profiler.

Hos Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S har vi stor focus på vore mange kunder i ind- og udland. Vi arbejder bredt indenfor alle typer valsede alu profiler.

Vi er preferred supplier til en af verdens største producenter af MR/CT scannere, leverer mange forskellige valsede alu profiler til rehab udstyr rundt i verden samt også mange valsede profiler til exclusive byggeprojekter i Danmark, Skandinavien, Vesteuropa, Østeuropa, Sydeuropa, Mellemøsten samt også flere tusinde 3-D valsede emner til et projekt i Dubai. USA og Sydamerika er ligeledes en del af vores export markeder

Hver dag arbejder vi efter vores eget udviklede valsekoncept, hvor vi altid praktiserer

Bending beyond limits 

Billedet, der tilhører Cassidyashton.co.uk, viser ”Life Sciences Centre” I Liverpool-UK, hvor vi har leveret valsede Bullnose alu profiler til.

Hjemmeside

 

Når partnerskab er alt

Med et omfattende lager og vores eget servicecenter er Alumeco gearet til at imødekomme de fleste krav inden for aluminium og med den daglige levering. Vores personale af specialister og tekniske rådgivere er klar til at løse dine særlige opgaver.

Kom til vores begge og mød Alupor. Alupor producerer porøst støbt aluminium. ALUPOR ™ er det unikke materiale med åbne porer.

Hjemmeside

 Velkommen til HAI Horsens

 

Store ambitioner giver succes. HAI har mere end 65 års erfaring med overfladebehandling af aluminium.
Vi kan leve op til de store krav og nye høje standarder, der er på markedet. Har du udfordringen, så finder vi løsningen.

Hjemmeside

Om Onestopalu

Hvis du ønsker at etablere kontakt til nogle af de mest innovative og konkurrencedygtige aluminiumproduktudviklere og leverandører fra Danmark, bør du se mere på denne hjemmeside og finde inspiration til din fremtidige udvikling. Du kan også besøge den danske pavillon på Aluminium 2018 messen 9. – 11. oktober i Düsseldorf, Tyskland.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

Linkedin

Kontakt Jim Hansen

M-F: 10am – 5pm
S-S: Lukket

Facebook Messenger

Klik Chat i højre side

M-F: 10am – 5pm
S-S: Lukket

Send mail

Kontakt Jim Hansen

M-F: 10am – 5pm
S-S: Lukket

Share This